Klantenreacties

"Wat me opvalt, nu ik de plantennamen op google opzoek, is dat ik ze allemaal mooi vind die je op de tekening hebt gezet. Ik had er tot zo ver nog geen tijd voor gehad, maar echt prachtig! Je wordt er wel hebberig van! :-) Je hebt echt goed geluisterd."
mevrouw uit Oostkapelle


"Ik vind het heel leuk om het plan te hebben, om het er af en toe bij te pakken, we kunnen er jaren mee vooruit. Ben erg blij dat we dit gedaan hebben."
Antien (juli 2018)


"Wij hebben naar tevredenheid de enveloppe met ontwerptekening en beplantingsplan ontvangen. We zijn er erg blij mee, het ziet er zeer zorgvuldig uit, voor ons allemaal heel duidelijk en prettig om mee te werken."
Familie uit Kamperland


"Nogmaals enorm bedankt voor je tuinplan, het is steengoed geworden. Soms lopen er vreemde mensen voorbij, die hun duim opsteken om hun waardering te laten blijken. Ook alle buren gaven de tuin complimenten! Ook knap trouwens dat je plan hebt gemaakt zonder de tuin echt te zien."
Mieke


"Dank je wel voor je nieuwsbrief. Altijd leuk, vaak leerzaam."
Tineke (mei 2018)


"We zijn heel blij met het plan, heb alle planten bekeken en opgezocht en hebben er echt zin in! Bedankt voor al je goede ideeën."
Karen en Rene (april 2018)


"Hartelijk dank Adrienne, ik heb van de workshop tuinonderhoud genoten."
(april 2018)


"Welkom terug in Zeeland! Veel dank voor je prachtige ‘Franse’ verhalen. Ik heb veel geleerd, ben geïnspireerd: parken, pleintjes, musea, mooie plekken in omgeving Parijs etc. etc. Ik zal je verhalen missen. Gelukkig kan ik me nog steeds verheugen op je ‘tuintips’, een mooie troost."
Sarah (najaar 2017)


"Wij hebben deze vakantie erg genoten van onze nieuwe tuin in Domburg. Nogmaals veel dank daarvoor."
Rita en Erwin (najaar 2017)


"Je tuinontwerp ontvangt nog steeds niets dan lof van iedereen..."
Jan en Truus (zomer 2017)


"Hier genieten we echt iedere dag van onze mooie tuin."
Petra en Hans (zomer 2017)


"Bedankt voor het toezenden van de definitieve tekeningen. Allemaal duidelijk voor ons. We gaan er verder mee aan de slag. Leuk dat je er ook een lichtplan bij hebt gezet. Bedankt voor de prettige samenwerking. Wij hebben het zeer plezierig gevonden."
Jan-Kees en Centien (juni 2017)


"Ik ben erg blij met het ontwerp. Het is een mooi ontwerp en ook duidelijk."
Sonja (januari 2017)


"Bijna dagelijks verrassingen in de tuin. Qua kleur, ontwikkeling van plantjes hoe ze er uit gaan zien, echt heel leuk, genieten er enorm van! Dank en groetjes."
Hanneke (juni 2016)


"Wij hebben inmiddels al een aantal avonden doorgebracht in onze tuin en genieten daar enorm van! We zijn er echt heel blij mee. "
Monique en Marco (zomer 2016)


"Met veel plezier lees ik iedere keer je verhalen op je blog. Enne...Ik geniet iedere dag meer van mijn tuin :-) Nogmaals mijn dank ! "
Tineke (zomer 2016)


"We zijn heel erg blij met het ontwerp en we zijn dan ook erg nieuwsgierig om te zien hoe het daad werkelijk gaat worden!"
Ella (voorjaar 2016)


"We genieten zo van de tuin!!! De plantjes groeien echt goed en geven bloemetjes. Heerlijk zo veel groen om ons heen. En in zo'n kleine tuin hebben we genoeg schaduw- en zonplekjes. De schaduw van de boom is heerlijk! Fijn zo'n tuin! Bedankt!"
Vicky (zomer 2015)


"Hoewel we pas 3 maanden onderweg zijn met de tuin in Tholen, is het resultaat al verbluffend. Gisteren heeft de hovenier de laatste hand gelegd aan de trap bij de schuur. Er is een mooie eenheid en symmetrie ontstaan nu die trap ook is aangepast aan de grote middentrap. Het overgrote deel van de planten is aangeslagen en het is elke week een verrassing wat zich nu weer laat zien. Blauw en wit zijn de basiskleuren die prachtig passen bij het schelpenpad, het grijs van de schellevistegels en de waaltjes."
Marjon (zomer 2015)


"Nu bijna alle lijsten hebben doorgenomen en we een beeld hebben van de verschillende planten, zijn we enthousiast over de indeling en de keuze van de planten. Er zijn een paar leuke effecten, zoals de keuze voor de eikenblad hortensia onder de eikenboom..."
Ellen en Randy (voorjaar 2015)


"Wat een mooi ontwerp! We zijn erg enthousiast over de kamers en de doorkijkjes, leuk ook dat er in het smalle gedeelte achter ons huis ook nog groen komt. Tot zover zijn we ontzettend blij met jouw inbreng. Dank voor de prettige samenwerking!"
Natalie en Mars (mei 2015)


"Wij zijn nogal kritisch en hadden nog niet direct vertrouwen in wat we konden verwachten. Maar toen we de schetsen zagen, waren we direct enthousiast. Het resultaat is helemaal geweldig. Je hebt heel goed geluisterd en onze wensen prima vorm kunnen geven."
Familie G. uit Heinkenszand (september 2014)


"Superbedankt voor je ontwerp voor onze tuin. Leuk en heel duidelijk ook! We zijn heel tevreden."
M&H uit Middelburg (augustus 2014)


"De tuin is “opgeleverd”, op het inplanten na. Ik vind het echt heel mooi!!!"
Mevrouw M. uit Vrouwenpolder (juli 2014)


"Ja, we zijn erg tevreden over het resultaat. Vooral in deze tijd van het jaar is het genieten. Ik ga heel regelmatig een bos bloemen knippen, en dat was precies wat de bedoeling was. Ook de kleuren in de voortuin vind ik heel geslaagd: blauw, paars, donkerrood... Ook van buren en andere voorbijgangers krijg ik vaak complimentjes."
Familie de V. uit Middelburg (juni 2014)

"Wil je zomaar even doorgeven dat onze tuin er ongelooflijk mooi bij ligt.... Prachtig die grijze, groene, paarse en wat wit tinten..."
Tineke uit Middelburg (juni 2014)


"Hierbij wil ik je laten weten dat onze tuin geheel klaar is! Hij is nog mooier dan we konden voorstellen. We zijn nogmaals heel erg blij met je ontwerp. We zijn er zeer blij mee en ook heel erg trost op. We hebben eigenlijk alleen van één ding heel veel spijt en dat is dat we het niet eerder hebben gedaan!"
K. en B. uit Oost-Souburg (juni 2014)


"Bedankt voor je lijst en voor de zeer inspirerende workshop. Het was een super-leuke middag en ik heb goede hoop dat de tuin ons plekje gaat worden!"
Marja (workshopdeelnemer)


"Hoe langer we er naar kijken, hoe meer we ontdekken, hoe enthousiaster en leuker het wordt."
Familie Van der W. uit Goes (februari 2014)


"We hebben er even de tijd voor genomen maar we kunnen je nu onze reactie geven op de schets zoals we die met jou hebben besproken. We zijn enthousiast over je schets en hebben het gevoel dat je goed begrepen hebt wat wij willen."
Familie van Z. uit Middelburg (februari 2014)